01avg

STERILIZACIJA I KASTRACIJA

Kastracija i sterilizacija predstavljaju najčešće hirurške metode koje se obavljaju u veterinarskoj praksi. Pošto postoji ustaljeno mišljenje da kastracija i sterilizacija nemaju neželjene posledice, što naravno nije tačno, na ovom mestu možete naći detaljnije informacije kako bi bili svesni i onih efekata koji baš i nisu poželjni prilikom donošenja odluke vezane za ovu vrstu hirurških intervencija.

01avg

Eutanazija

Eutanazija predstavlja završetak života jedne individue koja se nalazi u terminalnoj fazi bolesti ili nekom drugom neizlečivom stanju u cilju oslobađanje od patnje. Reč eutanazija potiče iz grčkog jezika u kome „eu“ znači dobar, dobra a „thanatos“ znači smrt = dobra smrt.

13jul

PANSION ZA PSE I MAČKE

Kuce I mace su smeštene u zidanom i klimatizovanom, okrečenom objektu sa sprovedenim osvetljenjem, toplom vodom, grejanjem, PVC stolarijom. Svaki pas ima zaseban boks.Poštujemo navike Vašeg ljubimca i prilagođavamo prostor njegovim potrebama. Spolja je ograđen prostor za istrčavanje, igru i poseban deo za obavjanje fizioloških potreba. Sve vreme boravka kod nas vaš ljubimac uživa uz veterinarski nadzor i negu.