O nama

Veterinarska ambulanta GUTA sa ordinacijom, veterinarskom apotekom, grooming salonom i pet-shopom osnovana je u februaru 2005.godine, bavimo se preventivom i terapijom kućnih ljubimaca.

Nalazimo se u Beogradu, na Senjaku, opština Savski venac i ka nama gravitiraju Dedinje, Banjica, Vračar i Čukarica – Banovo Brdo, Košutnjak i Čukarička padina. Imamo opremljenu salu za hirurgiju, laboratoriju, ultrazvuk, vršimo rendgen dijagnostiku i izdavanje sertifikata za displaziju kukova i laktova. Do nas je lako stići pošto se nalazimo u neposrednoj blizini Mostarske petlje, novoizgrađenog Beograda na vodi ( Belgrade Waterfront ) i imamo obezbeđen parking u okolini naše veterinarske ordinacije. U okviru ambulante imamo veterinarsku apoteku sa pet-shopom gde za potrebe naših pacijenata možete kupiti veterinarske lekove, veterinarske dijete, hranu, opremu i sve što Vam je neophodno za Vašeg ljubimca.

adoptionevent2

Naš tim

Naša misija

Naša veterinarska usluga je bazirana na integrisanom holističkom pristupu pacijentu što omogućava rano otkrivanje i sprečavanje mnogih bolesti.
Za naše pacijente u hitnim slučajevima dostupni smo 24 sata 365(366) dana u godini uključujući i praznike. O svakom našem pacijentu vodimo kompjutersku evidenciju što nam omogućava da godinama pratimo zdravlje svakog našeg pacijenta i da vlasnike podsećamo na redovne mere preventive i kontrole koje treba da izvršimo.

Drugi o nama

Kućni red

Zbog Vaše i naše bolje organizacije molimo Vas da dolazak najavite unapred. Urgentni slučajevi i teško bolesni  pacijenti biće primljeni bez čekanja. Iz tog razloga Vas molimo za  razumevanje i saradnju ako nismo u mogućnosti da primimo Vašeg ljubimca u  zakazano vreme. Ovom prilikom želimo da Vas uverimo da ukoliko Vašem ljubimcu  bude potrebna hitna medicinska pomoć on će je takođe dobiti bez čekanja.

Zbog mogućnosti da se u našoj čekaonici nađe veći broj životinja u istom  trenutku i kako bi sprečili nesrećne slučajeve koji mogu da nastanu usled  istrčavanja na ulicu molimo vas da vaše pse dovodite na povodniku, a mačke u  transporterima ili torbama koje su za to i namenjene. Ovakvim dovođenjem životinja  smanjuje se mogućnost širenja bolesti kako sa vašeg ljubimca na druge tako i sa  drugih na vašeg. Takođe  zamolite vašu decu da traže dozvolu za maženje ljubimaca drugih klijenata, jer  nisu sve životinje miroljubive i prijateljski nastrojene prema nepoznatim  osobama.

Prijavite se na našu Mailing listu

Primajte najnovija obaveštenja i budite u toku!