PANSION ZA PSE I MAČKE

• Kuce I mace su smeštene u zidanom i klimatizovanom, okrečenom objektu sa sprovedenim osvetljenjem, toplom vodom, grejanjem, PVC stolarijom. Svaki pas ima zaseban boks.Poštujemo navike Vašeg ljubimca i prilagođavamo prostor njegovim potrebama. Spolja je ograđen prostor za istrčavanje, igru i poseban deo za obavjanje fizioloških potreba. Sve vreme boravka kod nas vaš ljubimac uživa uz veterinarski nadzor i negu.

Naš hotel za pse i mačke se nalazi u zelenom pojasu Grada Beograda na samo 7km od centra grada. Psi i mačke su smešteni u novoizgrađenom objektu koji je projektovan i izgrađen po najnovijim engleskim standardima za odgajivačnice i pansione. U objektu je obezbeđeno električno napajanje, ventilacija, voda, grejanje, PVC stolarija. Svaki ljubimac ima zaseban boks. Trudimo se da poštujemo navike Vašeg ljubimca i da prilagodimo prostor njegovim potrebama.

Spolja se nalazi ograđen proctor za istrčavanje,igru I poseban deo za obavljanje fizioloških potreba. Sve vreme boravka kod nas Vaš ljubimac uživa uz veterinarski nadzor i negu.

  • Neophodno je na vreme rezervisati boravak Vašeg ljubimca zbog malog broja mesta sa kojima raspolažemo (6-7)
  • Pružamo i usluge kupanja I higijenskog šišanja za vreme boravka kod nas
  • Prijem i preuzimanje Vaših ljubimaca se isključivo obavlja u prepodnevnim časovima ( do 12h). Za druge termine postoji mogućnost dogovora!
  • Pružamo uslugu prevoza ljubimaca do i od pansiona.
  • Za ljubimce ispod 10kg telesne težine prevoz je besplatan.
  • Svaki pas ili mačka koja dolazi u pansion mora biti uredno vakcinisana i zaštićena od spoljašnjih i unutrašnjih parazita.

Pored čuvanja ljubimaca u našem hotelu u mogućnosti smo da Vam ponudimo i čuvanje Vaših ljubimaca kod Vaše kuće.

Sve usluge

Subscribe to our newsletter

We send e-mails once a month, we never send Spam!
    Pozovite nas