GutaVet.com USLUGE

USLUGE

veterinarska ambulanta beograd senjak dedinje savski venac

USLUGE

Naša veterinarska  sluga je bazirana na integrisanom holističkom pristupu pacijentu što omogućava  rano otkrivanje i sprečavanje mnogih bolesti. Posedujemo laboratoriju, ultrazvuk, rendgen, hiruršku salu sa aparatom za inhalacionu anesteziju. Pored ovoga u okviru ambulante se nalazi pet-shop i salon za ulepšavanje pasa i mačaka. Od 2013.g. u mogućnosti smo da obezbedimo bolničko lečenje i čuvanje kućnih ljubimaca u našem novoizgrađenom objektu. Nalazimo se u Beogradu, na Senjaku,  opština Savski venac i ka nama gravitiraju Dedinje, Banjica, Vračar i Čukarica – Banovo Brdo, Košutnjak i Čukarička padina

Vakcinacija
VAKCINACIJA

Vakcinacija predstavlja najefikasniji način suzbijanja bolesti koje su smrtonosne za naše ljubimce. Pored toga vakcinacijom se sprečavaju i neke zoonoze – bolesti koje se sa životinja mogu preneti na ljude ( vakcina protiv besnila, vakcina protiv leptospiroze…)

HIRURGIJA

U našoj veterinarskoj ambulanti vršimo hirurške intervencije iz sledećih oblastiČđ: opšta hirurgija, ortopedija, hirurgija tumora, hirurgija kože, hirurgija urogenitalnog trakta, hirurgija glave i vrata, neurohirurgija, sterilizacije i kastracije, hirurgija abdomena, kile, hernije….

ONKOLOGIJA

Sarkom, limfom, mastocitom, osteosarkom, planocelularni karcinom, hemangiosarkom, lipom, liposarkom, tumori mlečne žlezde ( tumori na grudima kod kuja i mačaka) su najčešći oblici tumora sa kojima se srećemo u našem svakodnevnom radu.

Ultrazvuk nam omogućava da vidimo unutrašnju građu mnogih organa. Omogućava da vidimo unutrašnje abnormalnosti kao što su čvorovi ,izrasline i ciste, koje se mogu uočiti,izbrojati i izmeriti. Mnoge organe koje je teško videti na običnom radiološkom snimku ( prostata npr. ) možemo lako videti ultrazvukom.

RENDGEN

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

U odseku za laboratorijsku dijagnostiku Veterinarske Ambulante GUTA rade se sledeće analize: krvna slika,biohemijski testovi, alergološke analize, titar antitela protiv virusa besnila ( FVN test ), štenećaka,mačije kuge, bruceloze, herpes virusa i leptospiroze, hormonske analize, analiza urina, serološki testovi i citologija ( FNA- fine needle biopcy ), vaginalni razmati, krvni razmazi preparati iz otiska tkiva, citološki pregledi punktata abdomena, grudne duplje, cerebrospinalne tečnosti.

Putovanja u inostranstvo sa ljubimcem čine sastavni deo ete upoznati njihovog i našeg života. Na našim stranicama se možete upoznati sa osnovnim pravilima i zakonskim propisima koji su aktuelni. Za sve detalje kao i pomoć u pribavljanju potrebne dokumentacije i eventualne organizacije puta potrebno je da zakažete kod nas.

PORODILJSTVO, STERILITET I VEŠTAČKO OSEMENJAVANJE

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

ENDOKRINOLOGIJA

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

STOMATOLOGIJA

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

DERMATOLOGIJA

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

PET SPA

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

EKG

EKG

EKG ( elektrokardiografija ) je medicinska procedura koja se zasniva na merenju električne struje veoma niskog napona a koja se proizvodi i oslobađa tokom kontrakcija srčanog mišića.

veterinarska ambulanta beograd senjak dedinje savski venac

Lnlčjbnčlknlklllnkbujn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

.

.

.

.

USLUGE

Veterinarske Ordinacije GUTA

Saznaj više

Vakcinacija pasa, mačaka i zečeva

HIRURGIJA

Opšta hirurgija, ortopedija, hirurgija tumora, hirurgija kože, hirurgija urogenitalnog trakta, hirurgija glave i vrata, neurohirurgija, sterilizacije i kastracije, hirurgija abdomena, kile, hernije….

ONKOLOGIJA

Naša ordinacija pruža sledeće usluge:

 • Preventiva
 • Laboratorija
  Hirurgija

  HIRURGIJA GUTA

 • Hirurgija
 • Ultrazvuk
 • Rengen
 • Senior program
 • Pet-spa (šišanje)
 • Stomatologija
 • Dermatologija
 • Onkologija
 • Internistika
 • Ginekologija
 • Endokrinologija
 • Kućne vizite
Skener 1, RENDGEN, MAGNETNA REYONANCA, ULTRAZVUK

SKENER ZA PSE I MAČKE