Veterinarska ordinacija GUTA je osnovana u februaru 2005.godine, bavimo se preventivom i  terapijom kućnih ljubimaca. Posedujemo laboratoriju, ultrazvuk, rendgen, hiruršku salu sa aparatom za inhalacionu anesteziju. Pored ovoga u okviru ambulante se nalazi pet-shop i salon za ulepšavanje pasa i mačaka. Od 2013.g. u mogućnosti smo da obezbedimo bolničko lečenje i čuvanje kućnih ljubimaca u našem novoizgrađenom objektu.

Ambulanta ima stalno zaposlena jednog doktora veterinarske medicine i dva administrativno-tehnička radnika. U ambulanti volontiraju i dva studenta Fakulteta Veterinarske Medicine Univerziteta u Beogradu. Na ulepšavanju kućnih ljubimaca rade dva honorarna saradnika.

Ambulanta se nalazi u Beogradu na Senjaku, ima obezbeđen parking prostor za korisnike usluga.

NAŠA MISIJA

Naša veterinarska  sluga je bazirana na integrisanom holističkom pristupu pacijentu što omogućava  rano otkrivanje i sprečavanje mnogih bolesti.

Za naše pacijente u hitnim slučajevima dostupni smo 24 sata 365(366) dana u  godini uključujući i praznike. O svakom našem pacijentu vodimo kompjutersku  evidenciju što nam omogućava da godinama pratimo zdravlje svakog našeg  pacijenta i da vlasnike podsećamo na redovne mere preventive i kontrole koje  treba da izvršimo.

Pored konvencionalne usluge (pregledi, laboratorijska ispiti-vanja, hirurške  operacije…) u prilici smo da Vam ponudimo i ulepšavanje i kupanje vašeg  ljubimca u našem salonu kao i veliki izbor hrane, opreme i igračaka u našem pet  šopu.

Zbog Vaše i naše bolje organizacije molimo Vas da dolazak najavite unapred. Urgentni slučajevi i teško bolesni  pacijenti biće primljeni bez čekanja. Iz tog razloga Vas molimo za  razumevanje i saradnju ako nismo u mogućnosti da primimo Vašeg ljubimca u  zakazano vreme. Ovom prilikom želimo da Vas uverimo da ukoliko Vašem ljubimcu  bude potrebna hitna medicinska pomoć on će je takođe dobiti bez čekanja.

Hvala Vam na vremenu koje ste izdvojili za upoznavanje sa našom  veterinarskom ponudom. Svaki komentar i sugestija su dobrodošli.

Zbog mogućnosti da se u našoj čekaonici nađe veći broj životinja u istom  trenutku i kako bi sprečili nesrećne slučajeve koji mogu da nastanu usled  istrčavanja na ulicu molimo vas da vaše pse dovodite na povodniku, a mačke u  transporterima ili torbama koje su za to i namenjene. Ovakvim dovođenjem životinja  smanjuje se mogućnost širenja bolesti kako sa vašeg ljubimca na druge tako i sa  drugih na vašeg. Takođe  zamolite vašu decu da traže dozvolu za maženje ljubimaca drugih klijenata, jer  nisu sve životinje miroljubive i prijateljski nastrojene prema nepoznatim  osobama.

Dr  DRAGUTIN SMOLJANOVIĆ, dvm

Rođen u Beogradu 1975.godine. Nakon završene V Beogradske gimnazije upisao je Fakultet Veterinarske Medicine  Univerziteta u Beogradu na kome je diplomirao 2004.godine. U periodu od 1999. do 2005. godine obavljao je studentsku praksu i staž na Katedri za porodiljstvo,sterilitet i veštačko osemenjavanje na Fakultetu Veterinarske Medicine u Beogradu. Od 2005. godine vlasnik je Veterinarske ordinacije “GUTA” u Beogradu.   Od 2008.godine angažovan je kao predavač na Kinološkoj akademiji  i kao predavač na kursu za kinološke sudije i sekretare koji organizuje Kinološka sekcija Fakulteta Veterinarske Medicine u Beogradu. Posebna oblast interesovanja su reprodukcija i hirurgija pasa i mačaka. Autor je više desetina stručnih i popularnih tekstova koji su objavljeni u zemlji i inostranstvu. Aktivan je učesnika na nekoliko Savetovanja veterinara male prkase. Govori, čita i piše engleski i francuski jezik a služi se mađarskim, grčkim i arapskim. Svoj životni prostor deli sa jednom šarplaninkom i jednom grenendalkom.

Milica Ćumurović dipl. soc

Rođena je u Čačku 1986. godine. Naon završene V Beogradske gimnazije upisala je i završila Fakultet Političkih Nauka Univerziteta u Beogradu.

Adresa:

Koste Glavinića 2, Beograd

Tel/Fax: 011 3691 791

Mob: 065 275 04 59

ordinacija@gutavet.com


Прикажи већу мапу

Оставите одговор

GUTA

FREE
VIEW